Вести

Пријем за више од 600 Зајечараца у 2014. години

Пријем за више од 600 Зајечараца у 2014. години

Зајечарци су данас, као и сваког последњег петка у месецу, имали прилику да о проблемима који их тиште разговарају са челним људима града. Неки су дошли да изнесу проблем свог села или улице, други због угроженог здравља, док је највише оних који траже помоћ у решавању егзистенцијалних проблема.

Реализација градског буџета је стопостотна што се тиче социјалних давања. До сада је кроз овај програм прошло више од 600 Зајечараца, а највећи број проблема је и решен, нагласио је Др. Мирко Николић, заменик градоначелника Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 10
  нов
  Уређује се центар села у Планиници

  У зајечарским селима се интезивно ради ових дана, тако да је заменик градоначелника, др Мирко Николић, обишао са сарадницима и село Планиницу, где је у току уређење парка у центру села.

  Више
 • 10
  нов
  Сређени атарски путеви у Лубници

  Многи путеви у зајечарким селима били су руинирани, а до неких места било је и немогуће доћи пољопривредним машинама. Међутим, протеклих месеци захваљујући средствима из градског буџета и добром сарадњом са месним заједницама, у многим селима сређени су атарски путеви.

  Више
 • 25
  окт
  Отворен 24. Фестивал "Дани Зорана Радмиловића" у Зајечару

  У Зајечару су отворени 24. Фестивал "Дани Зорана Радмиловића". Прве вечери позоришног фестивала, зајечарски театар извео је премијерно представу "Скупљачи перја", по мотивима истоименог филма у режији Дарка Штетина.

  Више
 • 19
  окт
  Одржана Свечана академија поводом Дана ослобођења Зајечара

  Поводом обележавања 19. октобра Дана ослобођења Зајечара у Првом светском рату, у сали Позоришта Тимочке крајине "Зоран Радмиловић" одржана је Свечана академија.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.