Вести

Саопштење Градске изборне комисије 21.11.2014.

Саопштење Градске изборне комисије 21.11.2014.

Одлуком Председника скупштине Града Зајечара, за 23. новембар 2014. године, расписани су превремени избори за чланове Савета Месних заједница у 11 Месних заједница на подручју Града.

Градска изборна комисија је донела Решења да се избори односно гласање неће одржати у Месним заједницама у којима је предложен једнак или мањи број кандидата од броја чланова који се бирају и то за градске Месне заједнице „Тимок“ и „Никола Пашић“ као и за Месне заједнице Велика Јасикова, Вражогрнац, Градсково и Грлиште.

У недељу 23. новембра 2014. године, превремени избори за чланове Савета Месних заједница одржаће се у Месним заједницама Вратарница, Грљан, Кленовац, Рготина и Салаш.

За чланове Савета у овим Месним заједницама предложено је укупно 64 кандидата а бира се 39 чланова Савета.

Од политичких странака предлоге су поднели СПС и ПУПС, а највећи број кандидата је на предлог Група грађана и то „Покренимо Зајечар“, „Живим за .... Бошко Ничић“ „Слога“, као и Групе грађана „ Градска општина Салаш“.

Према бирачком списку на подручју ових 5 Месних заједница у којима ће се одржати избори уписано је укупно 4684 градјана са бирачким правом.

Бирачка места у Месним заједницама Вратарница, Грљан, Кленовац, Рготина и Салаш биће отворена у 7 сати, у недељу 23. новембра, а гласање ће се обављати до 20 сати.

Грађани са собом треба да понесу личну карту, возочку дозволу или пасош ради идентификације у бирачком списку.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.