Вести

Саша Мирковић: Страни инвеститори долазе у Зајечар

Саша Мирковић: Страни инвеститори долазе у Зајечар

Председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић рекао је да ће компанија JP WEBER из Немачке отворити своје представништво у Зајечару, што је потврдила званичним документом и ова фирма.

Мирко Вебер, представник компаније JP WEBER, захвалио се председнику Скупштине града Зајечара Саши Мирковићу на продуктивном састанку који је одржан са Мирковићем и другим градским званичницима.

"Ми смо увидели да ће Зајечар и Тимочка крајина уопште бити интересантне за стране инвестиције и ми ћемо пружити нашу помоћ и интернационалне контакте које имамо, како би дошло до страних инвестиција и инвестирања у ваш град.

Желимо да вас обавестимо да смо спремни да удружимо снаге, и да обављамо све послове који су потребни да би страни инвеститори улагали у ваш град", рекао је Мирко Вебер.

"Заједничким снагама искористићемо све контакте инвеститора које има Вебер у циљег лакшег довођења инвеститора у ваш град",истакао је Мирко Вебер.

Немачка компанија JP WEBER једна је од водећих компанија на пољу логистике и саветовања потенцијалних привредних улагача. ​

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.