Вести

Саопштење Градске изборне комисије

Саопштење Градске изборне комисије

Градска изборна комисија Зајечар, на својој 1. седници од 16.10.2014. године, прописала је обрасце за подношење предлога кандидата.

Предлагачи кандидата за чланове Савета месних заједница могу обрасце преузети у Информативно-услужном центру Градске управе Зајечар, сваког радног дана од 8,00-15,30 часова, почев од 17.10.2014. године, или преузети са сајта града Зајечара, www.zaјеcar.info, секција „документи“ подсекција "обрасци".

Предлагачи своје предлоге кандидата за чланове Савета месних заједница могу доставити Градској изборној комисији најкасније 15 дана пре дана одржавања избора, односно до 07. новембра 2014. године, до 24,00 часова. Предлози се могу подносити сваког радног дана од 08,00 до 15,30 часова.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.