Вести

Усвојене одлуке о комуналним делатностима

Усвојене одлуке о комуналним делатностима

Одборници Скупштине Града Зајечара усвојили су на данашњој седници одлуку о преносу права коришћења средстава са Спортско пословног центра “Тимок” на Јавно комунално предузеће “Хигијена Зајечар”.

Делатности као што су одржавање зелених површина, текућа одржавања и санација зелених површина и приобаља, у наредном периоду ће уместо СПЦ “Тимок” обављати ЈКП “Хигијена Зајечар”.

Усвојена је и Одлука о давању у закуп пословних просторија, а градоначелнику Зајечара Велимиру Огњеновићу дато је овлашћење за покретање преговарачког поступка без објављивања позива за подношење понуда.

Изгласана је и Одлука о условима и начину поверавања и обављања комуналних делатности на територији града, као и оснивања Комисије за контролу, оцену и испитивање рада свих служби надлежних за послове у области комуналних делатности.

Усвојено је решење о формирању Анкетног одбора ради утврђивања чињеница и околности око доделе локације и утврђивање квалитета градње свих јавних објеката, на којима је град Зајечар инвеститор или суинвеститор.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 16
  мар
  Обавештење -Седница Скупштине града Зајечара

  У складу са Одлуком Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама за скупове на којима је више од 50 људи, председник Скупштине града Зајечара Стефан Занков предложиће данас, а у складу са Пословником, да се иста одржи без присуства јавности и медија.

  Више
 • 14
  феб
  Одржана 35.седница Скупштине града Зајечара

  У Зајечару је одржана 35.седница Скупштине града. Ненад Динуловић, дипломирани правник из Зајечара, нови је в. д. директор Центра за социјални рад.

  Више
 • 09
  мај
  Одржана 25. седница Скупштине града Зајечара

  У Зајечару је одржана 25. седница Скупштине града Зајечара. На седници је усвојена прва измена и допуна буџета града за 2019. годину са изменом кадровског плана за ову годину.

  Више
 • 18
  дец
  Одржана 21. седница Скупштине града Зајечара

  Валентина Ђуричић, начелница Одељења за буџет и финансије је образлажући ову одлуку истакла да су укупни приходи и примања за 2019. годину предвиђени у износу од 3.823.780.214 динара

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.