Вести

Асфалтирање паркинга код старог градског гробља

Асфалтирање паркинга код старог градског гробља

Наставља се сређивање старог гробља у Зајечару. Данас је асфалтиран паркинг простор, а предвиђено је и сређивање стаза, расвете ,као и постављање видео надзора.

"У току су завршни радови на уређењу паркинг простора испред старог гробља у Зајечару. За уређење паркинга утрошено је око 150 тона асфалтне масе, док ће сутра у завршним радовима бити утрошено око 100 тона”, истакао је током обиласка радова градоначелник зајечара Велимир Огњеновић.

Средства за уређење гробља обезбеђена су из буџета града а рок за завршетак свих радова је 120 дана.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 22
  мар
  Зајечар: Одржана 71. седница Градског већа

  Данас је у малој сали Градске управе одржана 71. седница Градског већа у Зајечару којом је председавао Бошко Ничић градоначелник Зајечара.

  Више
 • 21
  феб
  У Зајечару одржана 14. седница Скупштине града

  Одборницима се обратио градоначелник Зајечара Бошко Ничић који је овом приликом истакао да ће се град Зајечар трудити да побољша квалитет превоза.

  Више
 • 27
  дец
  Одржана 61.седница Градског већа у Зајечару

  Данас је одржана 61.седница Градског већа у Зајечару. На седници већа којом је председавао градоначелник Зајечара и председник Градског већа Бошко Ничић усвојен је Нацрт Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања пољопривредног земљишта у државној својини на коришћење у непољопривредне сврхе,

  Више
 • 18
  нов
  Одржана 55.седница Градског већа у Зајечару

  Данас је у великој сали Скупштине града Зајечара одржана 55. седница Градског већа, којом је председавао председник Градског већа и градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.