Вести

У недељу Илиндански сабор у Шипикову

У недељу Илиндански сабор у Шипикову

Настављајући традицију неговања изворног народног стваралаштва, Центар за културу и туризам Града Зајечара у недељу у Шипикову организује Илиндански сабор.

Програм почиње у 19 сати и 30 минута дефилеом учесника, а од 20 сати наступају културно – уметничка друштва: КУД “Лубница” из Лубнице, КУД “Адам Богосављевић” из Копривнице, КУД “Младост” из Зајечара, изворни фолклорни ансамбл Дубочане – Глоговица, КУД “Ромулијана” из Гамзиграда, КУД “Слога” из Вражогрнца и КУД “Бачевица” из Бољевца.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 10
  нов
  Почиње кампања за промоцију хранитељства: Свако дете заслужује породицу -пружите му шансу!

  Центар за породични смештај и усвојење Ћуприја и Центар за социјални рад у Зајечару, као део Асоцијације ЦПСУ Србија, а уз подршку УНИЦЕФ-а и Министарства за бригу о породици и демографију, започео је спровођење кампање са циљем повећања броја хранитељских породица

  Више
 • 31
  окт
  Зајечар: Oдржана 99. седница Градског већа

  Данас је у великој сали Градске управе у Зајечару одржана 99. седница Градског већа, којом је председавао Бошко Ничић градоначелник и Председник већа.

  Више
 • 06
  окт
  ОБЕЛЕЖЕН ДАН ГРАДА ЗАЈЕЧАРА, 6.ОКТОБАР

  Поводом обележавања Дана града, данас је у сали зајечарској позоришта, приређена свечана академија, на којој су уручена највиша годишња признања Града Зајечара.

  Више
 • 07
  авг
  „Михољски сусрети села“ у Лубници

  У Лубници код Зајечара јуче су први пут одржани „Михољски сусрети села“, манифестација која се финансира средствима Министарства за бригу о селу Републике Србије и Града Зајечара, с циљем обогаћивања друштвеног и спортског живота становника села и неговања традиционалног начина живота и културно-историјског наслеђа.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.