Вести

Почиње реконструкција Улице Николе Пашића

Почиње реконструкција Улице Николе Пашића

Градоначеник Зајечара, Велимир Огњеновић и директор нискоградње компаније “Ратко Митровић” а.д., Илија Ђорђевић, потписали су данас уговор о реконструкцији Улице Николе Пашића од раскрснице у центру града до Трга Карађорђев венац, односно зграде познате као “Два брата”.

Улица Николе Пашића биће комплетно реновирана. На тротоарима ће бити постављене бехатон плоче, а коловози ће добити нови асфалт. Биће урађене и бициклистичке стазе са декоративном оградом, као и два велелепна кружна тока, на почетку и крају, који ће омогућити безбеднији и функционалнији саобраћај. У наставку, од кружног тока код Два брата, улица ће бити пресвучена. Вредност радова је 72 милиона динара са ПДВ - ом,

изјавио је градоначелник Огњеновић.

Директор нискоградње Компаније “Ратко Митровић” а.д., Илија Ђорђевић је рекао да радови почињу у петак, 25. јула, а рок је 120 дана.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.