Вести

Потписан још један уговор за доделу бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом на територији града Зајечара

Потписан још један уговор за доделу бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом на територији града Зајечара

У Министарству за бригу о селу потписан још један уговор за доделу бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом на територији града Зајечара. Средства су додељена Јелени Јеленковић за кућу у Грлишту.

Уговор је у име града Зајечара потписала Весна Станковић градски већник за пољопривреду.

Ово је пета кућа која се додељује из Програма доделе бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом на територији града Зајечара од почетка спровођења овог Програма.

Куће су додељене младим брачним паровима и младим појединцима у Вражогрнцу, Николичеву, Лубници, Селачкој и Грлишту.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.