Вести

Наставак реконструкције пута

Наставак реконструкције пута "Брусничка петља"-Брусник, санација и реконструкција пута “Метришка петља”-Метриш и “Салашка петља”-Велика Јасикова

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић најавио је наставак пројекта реконструкције пута "Брусничка петља" -Брусник, као и санацију и реконструкцију пута “Метришка петља”-Метриш и “Салашка петља”-Велика Јасикова.

-У наредних десетак дана почиње, прекинути, пројекат реконструкције пута "Брусничка петља" -Брусник у укупној дужини од 5.810 метара. Радиће се 260 метара саме петље код раскрснице Салаш -Брусник, и две трасе пута ка селу дужине 4.880 и 700 метара. Остале деонице овог пута, до изнад “Брусничке станице” (ка селу Тамнич у неготинској општини) раније су одрађене. Укупна вредност радова је процењена на преко 105.000.000- динара (нешто преко 900.000 -€). На пролеће, након почетка грађевинске сезоне, радиће се на санацији и реконструкцији пута “Метришка петља”- Метриш и “Салашка петља” -Велика Јасикова. Ради се и пројекат потпуно девастираног путног правца Трнавац-Чокоњарска ЖС-Градсково. Реализација овог великог пројекта очекује се током 2025.године, најавио је Ничић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.