Вести

Одржана 90.седница Градског већа у Зајечару

Одржана 90.седница Градског већа у Зајечару

Данас је одржана 90.седница Градског већа града Зајечара, којом је председавао градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

На седници је усвојен Извештај о извршењу буџета града Зајечара за период 01.01.2023.-30.06.2023.године, Предлог Решења о образовању Тима за координацију процеса планирања и буџетирања капиталних пројеката Града Зајечара, Предлог Решења о образовању и начину рада Комисије за капиталне инвестиције града Зајечара, Предлог Решења о измени Решења о именовању председника, заменице, чланова и чланица, као и њихових заменика и заменица у Савету за младе града Зајечара, као и Предлог Решења о образовању Комисије за категоризацију угоститељских објеката за смештај на територији Града Зајечара.

Градски већници су дали зелено светло и на Предлог Решења о расписивању јавног огласа за одређивање доктора медицине за стручно утврђивање времена и узрока смрти умрлих изван здравствене установе на територији Града Зајечара, на Предлог Правилника о ближем уређењу планирања и спровођења поступака јавних набавки и набавки на које се Закон не примењује, као и набавке друштвених и посебних услуга и праћења извршења уговора о јавним набавкама и набавкама на које се Закон не примењује, на Предлог Правилника о суфинансирању мера енергетске санације породичних кућа и станова у оквиру пројекта „Чиста енергија и енергетска ефикасност за грађане у Србији“, на Предлог Правилника о изменама и допунама Правилника о организацији и систематизацији радних места у Градској управи, Правобранилаштву Града Зајечара и Служби за интерну ревизију града Зајечара, на Предлог Закључка о давању сагласности за закључење Уговора о закупу, на Предлог Закључка о усвајању Извештаја Комисије за процену штете од елементарних непогода на објектима на територији града Зајечара и на Предлог Закључка о усвајању Извештаја Комисије за процену штете од елементарних непогода на усевима на територији града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 13
    сеп
    Министар Благојевић обишао радове на реконструкцији и доградњи Дечјег одељења Здравственог центра у Зајечару

    Министар за јавна улагања Марко Благојевић и државни секретар у министарству Миљан Ранђеловић заједно са градоначелником Зајечара Бошком Ничићем и директором Здравственог центра Зајечар Мирославом Стојановићем обишли су радове на реконструкцији и доградњи Дечјег одељења Здравственог центра у Зајечару.

    Више
  • 11
    сеп
    Одржана 92. седница Градског већа у Зајечару

    Градски већници су усвојили Нацрт Одлуке о трећој измени и допуни буџета града Зајечара за 2023. годину, Нацрт Решења о усвајању Годишњег извештаја о пословању за 2022. годину Јавног комуналног предузећа „Водовод“ Зајечар, Нацрт Решења о усвајању Годишњег финансијског извештаја са мишљењем овлашћеног ревизора

    Више
  • 13
    јун
    У Зајечару одржана 81. седница Градског већа

    Данас је у великој сали Скупштине града одржана 81. седница Градског већа у Зајечару, којом је председавао Бошко Ничић градоначелник Зајечара.

    Више
  • 01
    јун
    У Зајечару одржана 79. седница Градског већа

    Већници су усвојили Нацрт Одлуке о Завршном рачуну буџета Града Зајечара за 2022. Годину, Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја Центра за социјални рад „Зајечар“ у Зајечару за 2022. Годину, Нацрт Решења о усвајању Годишњег Извештаја о раду Јавног комуналног предузећа „Тимок -одржавање“ Зајечар

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.