Вести

Канцеларија за младе града Зајечара: МЛАДИ, БУДИТЕ ДЕО ПРОГРАМА

Канцеларија за младе града Зајечара: МЛАДИ, БУДИТЕ ДЕО ПРОГРАМА "МЛАДИ ЗАЈЕДНИЦИ"

Канцеларија за младе града Зајечара позива младе од 15 до 30 година са територије града Зајечара и околних села, да се придруже програму Млади ЗАједници!

Наиме, од септембра до новембра 2023.године млади ће имати прилику да истраже свет јавног заговарања и омладинске политике, да се информишу о ресурсима у локалној заједници, као и да препознају проблеме и осмисле иницијативе. Теме које ће се током програма обрађивати су поред јавног заговарања и омладинске политике, тимски рад, активизам, волонтеризам. Биће организоване радионице различитог садржаја, уживо и онлајн. Прва радионица одржаће се почетком септембра.

-Постаните покретачи/це позитивних промена тако што ћете научити како да свој глас претворите у моћно средство за унапређење друштва. Сазнајте како да се на прави начин изразите, претворите своје идеје у акцију и инспиришете друге да се придруже истом циљу. Пријавите се већ данас и будите део Млади ЗАједници 2023!, поручују из Канцеларије за младе.

Рок за пријаву је 30. август. Пријавни формулар се налази на линку: https://forms.gle/QEzu6kokKmH9c7py7

За сва додатна питања и недоумице, контакт особа је координаторка пројекта Миља Здравковић, путем мејла miljazdravkovic31@gmail.com.

Пројекат Млади ЗАједници је настао у оквиру програма обуке за омладинске раднике/це коју реализује Национална асоцијација практичара/ки омладинског рада - НАПОР, у оквиру пројекта Немачке развојне сарадње “Перспективе за младе у руралним срединама у Србији”, који спроводи ГИЗ у сарадњи са Министарством туризма и омладине Републике Србије.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.