Вести

"СПАСИМО ВАЗДУХ": Велика акција чишћења Грлишког језера

Велика акција чишћења Грлишког језера под слоганом "Спасимо ваздух" организована је минулог викенда на иницијативу младих, а у организацији Друштва Рома у оквиру пројекта Немачке развојне сарадње “Перспективе за младе у руралним срединама у Србији”, који спроводи ГИЗ у партнерству са Министарством туризма и омладине Републике Србије. Акцију су подржали и Канцеларија за младе града Зајечара, ЈКП "Водовод", Црвени крст и Одред извиђача "Ђорђе Симеоновић".

Уз приобаље су посађене саднице различитих врста дрвећа и прикупљена је велика количина смећа. Организовано је и дружење, а извиђачи су вредним волонтерима припремили пасуљ.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.