Вести

ДРУГИ ПАРТНЕРСКИ ФОРУМ: Учествујте у изради Плана развоја града Зајечара

ДРУГИ ПАРТНЕРСКИ ФОРУМ: Учествујте у изради Плана развоја града Зајечара

Позивамо вас да својим предлозима на другом Партнерском форуму узмете учешће у изради Плана развоја Града Зајечара 2023. – 2029. Други Партнерски форум ће се одржати у online форми од понедељка 27.02.2023.године до уторка 07.03.2023.године.

На основу анализе свих доступних статистичких података, предлога стручњака из тематских области на које ће се План развоја односити, предлога представника организација цивилног друштва и свеукупних досадашњих сугестија наших грађана направљен је предлог мера које ће се финансирати у наредном седмогодишњем периоду, као и циљева које желимо да достигнемо у предложеном временском оквиру. Како бисте се упознали са предложеним циљевима и мерама и изнели своје мишљење, списак циљева и мера можете наћи кликом на следећи линк http://www.zajecar.info/plan-razvoja-grada-zajecara-za-period-2021-2027-godina

Ваше предлоге и сугестије можете доставити путем мејла office.ler@zajecar.info као и на телефоне 019-315-00-39, до уторка 07.3.2023. године, до краја радног дана.

Израда Плана развоја се финансира из средстава Немачко – српске развојне сарадње у оквиру пројекта „Подршка реформи јавне управе у процесу приступања Европској унији“ који спроводи GIZ. Пружање подршке при изради Плана развоја реализују Национална алијанса за локални економски развој и Балкански центар за регулаторну реформу, у сарадњи са Републичким секретаријатом за јавне политике.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.