Вести

Одржана 61.седница Градског већа у Зајечару

Одржана 61.седница Градског већа у Зајечару

Данас је одржана 61.седница Градског већа у Зајечару.

На седници већа којом је председавао градоначелник Зајечара и председник Градског већа Бошко Ничић, усвојен је Нацрт Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања пољопривредног земљишта у државној својини на коришћење у непољопривредне сврхе, Нацрт Решења о усвајању Програма праћења нивоа комуналне буке на територији града Зајечара за 2023. годину, као и Предлог Закључка о утврђивању Предлога Програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту и унапређивање животне средине града Зајечара за 2023. годину.

Градски већници су усвојили и Нацрт Решења о давању сагласности на Програм рада Матичне библиотеке „Светозар Марковић“ Зајечар за 2023. годину, Нацрт Решења о давању сагласности на Финансијски план за 2023. годину Матичне библиотеке „Светозар Марковић“ Зајечар, Нацрт Решења о престанку мандата и именовању председника и чланова Управног и Надзорног одбора Апотекарске установе „Зајечар“ у Зајечару, Нацрт Решења о престанку мандата и именовању председника и чланова Управног и Надзорног одбора Матична библиотеке „Светозар Марковић“ у Зајечару, Нацрт Решења о престанку мандата и именовању председника и чланова Управног и Надзорног одбора Установе за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју у Зајечару и Нацрт Решења о разрешењу и именовању члана Управног одбора Предшколске установе „Ђулићи“ у Зајечару.

На 61.седници Градског већа дато је зелено светло и на Нацрт Решења о давању сагласности на Одлуку о тражењу претходне сагласности Скупштине града Зајечара за расписивање јавног конкурса за именовање директора Историјског архива „Тимочка Крајина“ Зајечар, на Предлог Годишњег плана Јавних конкурса града Зајечара за 2023. годину, као и на Предлог Закључка о потреби ангажовања стручног лица за израду правне и економске анализе.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.