Вести

Зајечар: У новогодишњој ноћи Ален Адемовић

Зајечар: У новогодишњој ноћи Ален Адемовић

Још мало је остало до новогодишње ноћи, припреме за најлуђу ноћ увелико трају, а Зајечар ће организовати дочек Нове године, традиционално, на Тргу ослобођења. У 22:30 часа почиње новогодишњи концерт Алена Адемовића, и како традиција налаже, у поноћ следи ватромет и одбројавање до уласка у Нову годину.

Новогодишњи програм у Зајечару почиње 26.децембра, када ће сви посетиоци имати прилику да посете традиционални Новогодишњи базар, који ће трајати до 30.децембра. Излагачи из различитих крајева Србије на Тргу ослобођења понудиће своје производе, млечне производе, производе од меда, прерађевине од меса, различите специјалитете и ђаконије, аутентичне рукотворине, старе занате.

У оквиру Новогодишњег базара, 27. и 28.децембра, (15h-20h), планиран је целодневни програм за децу, када ће малишани моћи да се сликају са Деда Мразом, да се друже са маскотама из актуелних цртаних филмова, али и да се забаве уз аниматоре који ће организовати различите радионице за децу.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.