Вести

Бошко Ничић: На Дан српског јединства, слободе и националне заставе покажимо јединство у љубави према нашој Србији

Бошко Ничић: На Дан српског јединства, слободе и националне заставе покажимо јединство у љубави према нашој Србији

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић позива грађане да истакну српску заставу 15. септембра, на Дан српског јединства, слободе и националне заставе.

-Сутра је велики празник, ДАН СРПСКОГ ЈЕДИНСТВА, СЛОБОДЕ И НАЦИОНАЛНЕ ЗАСТАВЕ - 15. СЕПТЕМБАР. Ми, Зајечарке и Зајечарци, потомци јунака Тимочке дивизије 1. позива, имамо на шта бити поносни. Зато 15.септембра, сви, без обзира на своја политичка, верска и друга опредељења, покажимо јединство у љубави према нашој Србији и поштовање и понос за претке који су нам извојевали слободу! Истакнимо нашу “тробојку” на кућама, прозорима, зградама установа, на предузећима, продавницама, улицама...

„Отаџбина није предмет ограничен, оивичен, утеловљен. Отаџбина је мисао, отаџбина је вера, а мисао и вера не умиру“.

ЖИВЕЛА СРБИЈА !!!

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.