Вести

Отворен позив за учешће у промоцији аутентичних локалних производа (хране и пиће са географским пореклом) „Укуси Србије“

Отворен позив за учешће у промоцији аутентичних локалних производа (хране и пиће са географским пореклом) „Укуси Србије“

Град Зајечар и Туристичка организација града Зајечара, објављују

Отворен позив

за учешће у промоцији аутентичних локалних производа (хране и пиће са географским пореклом) „Укуси Србије“

Град Зајечар и Туристичка организација града Зајечара организују промоцију зајечарских произвођача хране и пића, односно њихових производа на промоцији под називом „Укуси Србије“, која се одржава у оквиру септембарског сусрета чланова и партнера НАЛЕД-а, 8. септембра на Белом двору.

Производе можете пријавити Туристичкој организацији града Зајечара на број телефона 066/6112212 најкасније до уторка, 19. јула 2022. године.

Сви производи морају бити запаковани и имати декларацију.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.