Вести

Одобрен још један пројекат: Следи санација и реконструкција СОШ “Јелена Мајсторовић” у Зајечару

Одобрен још један пројекат: Следи санација и реконструкција СОШ “Јелена Мајсторовић” у Зајечару

Данас су граду Зајечару на основу пројекта којим смо конкурисали, а везано за санацију и реконструкцију СОШ “Јелена Мајсторовић”, одобрена, од стране Министарства рударства и енергетике Владе РС, средства у износу од 30.000.000- рсд.

Град Зајечар ће са своје стране у овај пројекат уложити додатних 15.000.000- рсд. и платити целокупан ПДВ по окончаним ситуацијама.

Предстоји потписивање уговора, расписивање тендера и избор извођача радова.

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је изјавио да очекује да ће се до друге половине августа завршити целокупна процедура.

-Очекујемо да до друге половине августа окончамо читаву процедуру и започнемо сређивање још једне образовне институције у нашем граду.Верујемо да ће, већ на пролеће, ученици и запослени у овој школи имати шта да славе и радују се након много година рада у прилично лошим условима. То је суштина онога што смо обећали и за шта се боримо - ЗА НАШУ ДЕЦУ, рекао је Ничић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.