Вести

Потписан Меморандум о сарадњи: Зајечар добија модеран, дугорочни план развоја

Потписан Меморандум о сарадњи: Зајечар добија модеран, дугорочни план развоја

Десет градова и општина до априла 2023. израдиће модерне, дугорочне планове развоја и на једном месту истаћи визију, циљеве и мере за бржи економски напредак и стварање бољих услова за живот и рад грађана и привреде у њиховим заједницама. На том путу имаће професионалну менторску помоћ НАЛЕД-а и Балканског центра за регулаторну реформу, као и подршку Републичког секретаријата за јавне политике, у оквиру пројекта финансираног путем Немачке развојне сарадње који спроводи ГИЗ.

Стратешки документи биће припремљени током реализације активности „Подршка унапређењу капацитета и изради локалних планова развоја“, а почетак рада је озваничен потписивањем Меморандума о сарадњи између партнера на пројекту и челника 10 локалних самоуправа, одабраних путем јавног позива – Зајечар, Деспотовац, ГО Палилула из Ниша, Ивањица, Кладово, Лозница, Љиг, Смедерево, Суботица и Велика Плана.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.