Вести

У Зајечару бесплатно online саветовалиште за све грађане којима је потребна помоћ

У Зајечару бесплатно online саветовалиште за све грађане којима је потребна помоћ

Канцеларија за младе града Зајечара наставља са реализацијом online саветовалишта које је потпуно бесплатно за све грађане којима је потребна помоћ, а раније покренуто у оквиру пројекта „Отворена врата иза затворених врата“.

У оквиру сајта, постоји и форум где корисници могу слободно да размењују своја искуства, проблеме и остварују комуникацију. Пројекат омогућава решавање проблема комуникације између институција и људи, али и да спаја оне са сличним проблемима, како би се лакше интегрисали у друштво и начинили први корак ка друштвеној прихваћености.

Приступ сајту www.onlinesavetovaliste.rs је једноставан, потребно је само да корисник саветовалишта у термину када је дежуран жељени саговорник, кликне на плави облачић и започне комуникацију.

Корисници могу да остану анонимни уколико то желе, a саветовалиште ради сваког радног дана у терминима који су истакнути на сајту у календару догађаја.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.