Вести

„Дани Адама Богосављевића“ 4. јуна у Копривници

„Дани Адама Богосављевића“ 4. јуна у Копривници

У Копривници ће у суботу 4. јуна бити одржани 21. „Дани Адама Богосављевића“ у спомен на српског трибина и реформатора, који је штитио права сељака у другој половини 19. века. На сабору ће учествовати КУД-ови: „Адам Богосављевић“ из Копривнице”, „ Зоран Гајић” из Рготине, „Граничар” из Халова, „Дубочане” из Дубочана , „Моравац” из Горњег Видова код Параћина и „Радислав Никчевић" из Милошева код Јагодине. Дефиле учесника заказан је за 15:30, а културно уметнички програм почеће у 16:00 часова.

Организатори манифестације су Народно позориште Тимочке Крајине- Центар за културу „Зоран Радмиловић“ и Месна заједница Копривница, а покровитељ је град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.