Вести

Одржана 38. седница Градског већа града Зајечара

Одржана 38. седница Градског већа града Зајечара

Данас је у сали Скупштине града Зајечара одржана 38. седница Градског већа.

На данашњој седници је усвојен Записник са 37. седнице Градског већа, Нацрт Одлуке о отпису потраживања по основу неизмирених уступљених јавних прихода града Зајечара субјекту приватизације „Друштво за одржавање зграда“ доо Београд, Предлог Решења о одобравању средстава из Годишњег програма организација у области спорта којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта у 2022. години, као и Предлог Решења о расподели средстава за суфинансирање пројеката у области јавног информисања на територији града Зајечара за 2022. годину.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 15
  јун
  У Зајечару одржана 39.седница Градског већа

  У великој сали Скупштине града Зајечара одржана је 39. седница Градског већа, којом је председавао председник Градског већа и градоначелник Бошко Ничић.

  Више
 • 20
  мај
  Зајечар: Одржана је 37.седница Градског већа

  У великој сали Скупштине града Зајечара одржана је 37.седница Градског већа. На седници је усвојен Нацрт Одлуке о утврђивању економске цене услуга које пружа Центар за социјални рад „Зајечар“ у Зајечару за 2022.годину,

  Више
 • 12
  мај
  Одржана 36. седница Градског већа града Зајечара

  Градски већници су усвојили Нацрт Одлуке о приступању изради Плана детаљне регулације за уређење Спомен парк шуме „Краљевица“ у Зајечару, Нацрт Одлуке о приступању изради Локалног акционог плана за управљање миграцијама на територији града Зајечара,

  Више
 • 27
  апр
  Одржана 33. седница Градског већа града Зајечара

  Данас је у сали Скупштине града Зајечара одржана 33. седница Градског већа, којом је председавао градоначелник Зајечара и председник Градског већа Бошко Ничић.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.