Вести

Одржана 38. седница Градског већа града Зајечара

Одржана 38. седница Градског већа града Зајечара

Данас је у сали Скупштине града Зајечара одржана 38. седница Градског већа.

На данашњој седници је усвојен Записник са 37. седнице Градског већа, Нацрт Одлуке о отпису потраживања по основу неизмирених уступљених јавних прихода града Зајечара субјекту приватизације „Друштво за одржавање зграда“ доо Београд, Предлог Решења о одобравању средстава из Годишњег програма организација у области спорта којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта у 2022. години, као и Предлог Решења о расподели средстава за суфинансирање пројеката у области јавног информисања на територији града Зајечара за 2022. годину.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 22
  мар
  Зајечар: Одржана 71. седница Градског већа

  Данас је у малој сали Градске управе одржана 71. седница Градског већа у Зајечару којом је председавао Бошко Ничић градоначелник Зајечара.

  Више
 • 21
  феб
  У Зајечару одржана 14. седница Скупштине града

  Одборницима се обратио градоначелник Зајечара Бошко Ничић који је овом приликом истакао да ће се град Зајечар трудити да побољша квалитет превоза.

  Више
 • 10
  феб
  У Зајечару одржана 64. седница Градског већа

  На седници је усвојен Нацрт Одлуке о покретању поступка поверавања обављања комуналне делатности линијског градског и приградског превоза путника на територији града Зајечара, Нацрт Решења о именовању Стручног тима за давање концесије за линијски превоз путника у градском и приградском саобраћају

  Више
 • 31
  јан
  У Зајечару одржана 63.седница Градског већа

  Данас је у Зајечару одржана 63. седница Градског већа којом је председавао заменик градоначелника Владимир Виденовић. Градски већници су усвојили Нацрт Одлуке о ангажовању ревизора за обављање екстерне ревизије Завршног рачуна буџета града Зајечара за 2022. годину,

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.