Вести

Зајечар: Одржана је 37.седница Градског већа

Зајечар: Одржана је 37.седница Градског већа

У великој сали Скупштине града Зајечара данас је одржана 37.седница Градског већа.

На седници је усвојен Нацрт Одлуке о утврђивању економске цене услуга које пружа Центар за социјални рад „Зајечар“ у Зајечару за 2022.годину, Нацрт Решења о усвајању Годишњег извештаја о раду Центра за социјални рад „Зајечар“ у Зајечару за 2021.годину, Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја Центра за социјални рад „Зајечар“ у Зајечару за 2021.годину, Нацрт Решења о давању сагласности на Финансијски план за 2022.годину Центра за социјални рад „Зајечар“ у Зајечару, као и Нацрт Решења о давању сагласности на План и Програм рада за 2022.годину Центра за социјални рад „Зајечар“. Већници су на данашњој седници усвојили и Нацрт Решења о разрешењу и именовању чланова Школског одбора Основне школе „Хајдук Вељко“ у Зајечару.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.