Вести

Саопштење Градске изборне комисије града Зајечара: Понављање гласања на изборима за председника Републике у Великом Јасеновцу

Саопштење Градске изборне комисије града Зајечара: Понављање гласања на изборима за председника Републике у Великом Јасеновцу

Градска изборна комисија града Зајечара обавештава грађане града Зајечара да ће до понављања гласања на изборима за председника Републике доћи на бирачком месту број 28 у граду Зајечару (Дом културе Велики Јасеновац, Велики Јасеновац).

Понављање гласања на изборима за председника Републике на наведеном бирачком месту одржаће се у суботу, 16. априла 2022. године, у периоду од 07.00 до 20.00 часова.

Право гласа на поновљеним изборима за председника Републике на бирачком месту број 28 у граду Зајечару има укупно 194 бирача са територије насељеног места Велики Јасеновац.

Бирачи који нису у могућности да лично дођу на бирачко место из здравствених разлога, особе са инвалидитетом и немоћна стара лица, могу да обавесте Градску изборну комисију града Зајечара о потреби да гласају ван бирачког места, почев од среде 13. априла 2022. године до петка 15. априла 2022. године у времену од 07,30 часова до 15,30 часова на број телефона 019/444-600.

На дан гласања у суботу 16. априла 2022. године, бирачи који нису у могућности из напред наведених разлога да лично дођу на бирачко место, о потреби да гласају ван бирачког места могу да обавесте Градску изборну комисију града Зајечара најкасније до 11,00 часова на број телефона 019/444-600 или непосредно бирачки одбор најкасније до 11,00 часова.

СЕКРЕТАР ПРЕДСЕДНИК

Ненад Динуловић, с.р. Марко Минић, с.р.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.