Вести

Свечана додела уговора о суфинансирању програма енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова на територији града Зајечара

Свечана додела уговора о суфинансирању програма енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова на територији града Зајечара

Данас је у Аранђеловцу организовано свечано додељивање Уговора о суфинансирању програма енергетске санације, у оквиру Националног Програма енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова. Међу градовима и општинама који су потписали уговор је и град Зајечар.

Уговор је у име града Зајечара потписао градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

-Данас сам имао част и задовољство да у Аранђеловцу, заједно са 150 својих колега из читаве Србије, потпишем са Министарством рударства и енергетике и потпредседницом Владе РС, госпођом Зораном Михајловић, Уговор о суфинансирању програма енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова на територији града Зајечара, а у вредности од 20.000.000- рсд. Од понедељка стручне службе Градске управе Зајечара и Градско веће крећу са припремом неопходних аката за реализацију овог уговора док ће грађани, са потрбном документацијом, за коришћење бесповратних средстава, по утврђеним критеријумима (које ћемо накнадно објавити) највероватније моћи да конкуришу већ у другој половини априла месеца, рекао је Ничић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.