Вести

ПРИЈАВА ЗА УЧЕШЋЕ НА БОЈАВЉЕНСКОМ ПЛИВАЊУ 19. ЈАНУАРА 2022. ГОДИНЕ

ПРИЈАВА ЗА УЧЕШЋЕ НА БОЈАВЉЕНСКОМ ПЛИВАЊУ 19. ЈАНУАРА 2022. ГОДИНЕ

Након заседања Организационог одбора за организацију Богојављенског пливања за часни крст усвојен је програм обележавања свечаности.

ПРОГРАМ СВЕЧАНОСТИ

  • 8,00 Света Архијерејска Литургија Св. Василија Великог у Саборној цркви Рођења Пресвете Богородице у Зајечару
  • 09,45 Велико водоосвећење у порти Саборне цркве
  • 11,00 Свечана литија од Саборне цркве кроз центар града до Попове плаже
  • 11,30 Свечаност поводом деветог пливања за Часни крст на Поповој плажи

Пријављивање пливача је у Градској управи у Зајечару до 18. јануара 2022. године до 12 часова. Covid-19 tестирање биће обављено истог дана од 14 часова у Заводу за јавно здравље "Тимок" у Зајечару. За потребе тестирања потребно је са собом понети лични документ који садржи ЈМБГ број (лична карта, пасош).

За лично пријављивање од докумената Вам је потребна само лична карта а пријаве се могу поднети у Градској управи Зајечар, контакт особа Катарина Мартић.
Право учешћа имају пунолетне особе. Такмичиће се сви пријављени пливачи који добију потврду лекара о психо-физичкој спремности.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.