Вести

Одржана 23. седница Градског већа града Зајечара

Одржана 23. седница Градског већа града Зајечара

Данас је у сали Скупштине града Зајечара одржана 23. седница Градског већа града Зајечара.

Градски већници су дали сагласност на Записник са 22. седнице Градског већа града Зајечара, на Нацрт Решења о стављању ван снаге Решење Скупштине града Зајечара о давању сагласности Јавном комунално - стамбеном предузећу „Зајечар“ у Зајечару на цену топлотне енергије I број:02 -232/2021 од 29.11.2021. године, као и на Нацрт Решења о давању сагласности Јавном комунално- стамбеном предузећу „Зајечар“ на позајмицу мазута.

Зелено светло је дато и на Предлог Решења о образовању Институционалне радне групе у оквиру фазе 2 Програма „РОМАКТЕД - промовисање доброг управљања и оснаживање Ромске заједнице на локалном нивоу“ и на Предлог Решења о образовању Организационог одбора за обележавање Нове године, Божића, Православне Нове године и Богојављенског пливања за часни крст.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.