Вести

МЛАДИ, ПРИЈАВИТЕ СЕ: Почињу пријаве за пројекат

МЛАДИ, ПРИЈАВИТЕ СЕ: Почињу пријаве за пројекат "Млади у бизнису"

У јуну је потписан Уговор између Града Зајечара и Министарства омладине и спорта о реализацији пројекта “Млади у бизнису”.

Поменутим пројектом предвиђено је да млади прођу обуке из области предузетништва, где ће научити све о тржишту, оснивању радње/предузећа, проналажењу идеја за бизнис, маркетингу, менаџменту, изворима финансирања, финансијама, бизнис плану, људским ресурсима и пословној комуникацији.

Сви они који прођу обуке, имаће прилику да са својим бизнис планом конкуришу и добију бесповратна средства до 300.000 динара и менторинг.

Пријаве почињу 20. августа и трају до 1. септембра. Број места је ограничен, могу се пријавити млади од 18 -30 година, који желе да започну свој бизнис или имају постојећи који желе да унапреде.

Канцеларија за младе града Зајечара имплементира пројекат “Млади у бизнису”, који се финансира уз подршку Министарства омладине и спорта, а који има за циљ повећање броја младих у улози предузетника.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.