Вести

Одржана 6.седница Градског већа у Зајечару

Одржана 6.седница Градског већа у Зајечару

Данас је у сали Скупштине града одржана 6. седница Градског већа града Зајечара.

Већници су након усвајања Записника са претходне седнице, дали сагласност на Нацрт Одлуке о измени Статута Града Зајечара.

На седници Градског већа усвојено је Решење о усвајању Годишњег извештаја о раду Јавног комуналног предузећа „Тимок-одржавање“ Зајечар за 2020. годину, Решење о усвајању Финансијског извештаја за 2020.годину Јавног комуналног предузећа „Тимок-одржавање“ Зајечар и Решење о давању сагласности на Одлуку о расподели добити Јавног комуналног предузећа „Тимок-одржавање“ Зајечар за 2020.годину.

Зелено светло је дато и на Нацрт Решења о усвајању извештаја о пословању Јавног комунално-стамбеног предузећа „Зајечар“ Зајечар за 2020.годину, на Нацрт Решења о усвајању редовног годишњег финансијског извештаја Јавног комунално-стамбеног предузећа „Зајечар“ Зајечар за 2020.годину и на Нацрт Решења о давању сагласности на Одлуку о расподели добити Јавног комунално-стамбеног предузећа „Зајечар“ Зајечар за 2020.годину.

На седници је једногласно усвојен и Нацрт Решења о усвајању Извештаја о раду и пословању са извештајем о извршеној ревизији финансијских извештаја Јавног комуналног предузећа “Паркирање, пројектовање и надзор” Зајечар за 2020.годину, Нацрт Решења о давању сагласности на Одлуку о начину покрића губитка Јавног комуналног предузећа “Паркирање, пројектовање и надзор” Зајечар за 2020.годину, Нацрт Решења о усвајању извештаја о пословању Јавног комуналног предузећа „Хигијена Зајечар“ Зајечар за 2020.годину, Нацрт Решења о давању сагласности на Одлуку о начину покрића губитка Јавног комуналног предузећа „Хигијена Зајечар“ Зајечар за 2020.годину као и Нацрт Решења о давању сагласности на Статут Јавног комуналног предузећа „Хигијена Зајечар“ Зајечар.

Градски већници су на данашњој седници дали сагласност и на Нацрт Решења о усвајању Годишњег ликвидационог извештаја Јавног предузећа за планирање, пројектовање, изградњу и надзор „Урбанизам и изградња“ Зајечар- у ликвидацији за 2020.годину, на Нацрт Решења о усвајању Извештаја о раду и пословању Апотекарске установе Зајечар из Зајечара за 2020. годину, на Нацрт Решења о усвајању Извештаја о финансијском пословању Апотекарске установе Зајечар из Зајечара за 2020. годину, на Нацрт Решења о давању сагласности на План рада Апотекарске установе Зајечар из Зајечара за 2021. годину, као и на Нацрт Решења о давању сагласности на Финансијски план Апотекарске установе Зајечар из Зајечара за 2021. годину.

На 6.седници Градској већа усвојен је и Нацрт Решења о одређивању мртвозорника града Зајечара, као и Извештај о извршењу буџета за период од 01.01.2021. до 30.06.2021. године.

Већници су дали зелено светло и на Предлог Закључка о давању у закуп пословних просторија града Зајечара (у насељу „Краљевица“ Ц-1).

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.