Вести

Зајечар: Нацрт Локалног акционог плана за родну равноправност стављен на јавни увид

Зајечар: Нацрт Локалног акционог плана за родну равноправност стављен на јавни увид

Радни тим за израду ЛАП-а ставља на јавни увид нацрт ЛАП-а за родну равноправност, како би се у његову израду укључили сви заинтересовани учесници и учеснице, представници и представнице јавног, приватног и цивилног сектора.

Радни тим за израду ЛАП-а позива све заинтересоване да дају своја мишљења, коментаре, препоруке и предлоге за његову допуну.

Нацрт ЛАП-а за родну равноправност биће доступан на званичном сајту града Зајечара www.zajecar.info, фејсбук страници Канцеларије за локални економски развој и на огласној табли Градске управе града Зајечара.

Јавност је у могућности да достави своје сугестије, предлоге, коментаре:

- У писаној форми на адресу: Градска управа града Зајечара, Канцеларија за локални економски развој, Трг ослобођења 1, 19000 Зајечар и

- Путем мејл адресе на: marija.milojevic@zajecar.info, office.ler@zajecar.info.

Након истека периода предвиђеног за јавни увид Радни тим за израду ЛАП-а размотриће пристигле предлоге и коментаре и уврстити их у коначну верзију ЛАП-а за родну равноправност.

Рок за доставу предлога је 30 дана почев од 02.7.2021. године.

Локални акциони план за унапређивање положаја жена и родне равноправности града Зајечара основни је стратешки документ јединице локалне самоуправе који се доноси са циљем унапређивања родне равноправности.

Усвајањем ЛАП-а за родну равноправност и спровођењем активности, град Зајечар потврђује спремност у обезбеђивању што већег поштовања родне равноправности кроз реализацију самог циља, а то је утврђивање приоритета, активности и средстава уз помоћ којих ће се побољшати положај жена и унапредити родна равноправност у граду Зајечару.

Нацрт ЛАП-а за родну равноправност можете преузети на овом линку

http://www.zajecar.info/files/document/2021/7/Nacrt_LAP-a_za_rodnu_ravnopravnost.pdf

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.