Вести

Одржана пета седница Градског већа у Зајечару

Одржана пета седница Градског већа у Зајечару

Одржана је 5. седница Градског већа Града Зајечара.

На седници је усвојен Записник са 3. и 4. седнице Градског већа, Нацрт Одлуке о усвајању Плана детаљне регулације блока између улица Генерала Гамбете, Крфске, Пана Ђукића и Булевара др Зорана Ђинђића у Зајечару, Нацрт Решења о поверавању ЈАВНЕ ГАРАЖЕ у улици Булевар Др Зорана Ђинђића у Зајечару Јавном комуналном предузећу „Паркирање, пројектовање и надзор“ Зајечар.

Већници су дали сагласнст и на Предлог Закључка о покретању поступка отуђења непокретности - дела зграде пословних услуга у Зајечару на кп.бр, 9664/10 КО Зајечар, из јавне својине Града Зајечара, непосредном погодбом, на Предлог Закључка о покретању поступка прибављања објекта на кп.бр. 9626/1 КО Зајечар у Зајечару, улица Љубе Нешића бр. 39, у јавну својину Града Зајечара, путем размене непосредном погодбом, као и на Предлог Решења о образовању Комисије за спровођење поступка отуђења, односно прибављања непокретности у јавну својину Града Зајечара.

Зелено светло је дато и на Предлог Закључка о усвајању Оперативног плана одбране од поплава вода II реда на територији града Зајечара за 2021. годину.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.