Вести

Одржана трећа седница Градског већа у Зајечару

Одржана трећа седница Градског већа у Зајечару

Данас је у великој сали Скупштине града Зајечара одржана трећа седница Градског већа.

Градски већници су дали сагласност на Нацрт Одлуке о приступању израде Плана детаљне регулације за изградњу соларне електране „Соларина“ на територији града Зајечара, на Нацрт Одлуке о утврђивању економске цене услуга које пружа Центар за социјални рад „Зајечар“ у Зајечару за 2021. годину као и на Нацрт Одлуке о окончању поступка ликвидације над Установом Центар за културу и туризам „ЦЕКИТ“ -у ликвидацији Зајечар.

Зелено светло је дато и на Нацрт Решења о усвајању Извештаја о раду Народног музеја „Зајечар“ у 2020. години, на Решење о давању сагласности на План рада Народног музеја „Зајечар“ за 2021. годину и на Решење о давању сагласности на Финансијски план за 2021. годину Народног музеја „Зајечар“.

На трећој седници Градског већа у Зајечару једногласно је усвојен Нацрт Решења о усвајању Извештаја о раду за 2020. годину Установе Народно Позориште Тимочке Крајине - Центар за културу „Зоран Радмиловић“ у Зајечару и Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја за 2020. годину Установе Народно Позориште Тимочке Крајине - Центар за културу „Зоран Радмиловић“ у Зајечару.

Већници су дали зелено светло и на Нацрт Решења о разрешењу и именовању члана Школског одбора Школе за основно и средње образовање „Јелена Мајсторовић“ у Зајечару, на Нацрт Решења о разрешењу и именовању председника и чланова Управног и Надзорног одбора Центра за социјални рад „Зајечар“ у Зајечару, на Нацрт Решења о давању сагласности на Правилник о раду Јавног комуналног предузећа „Водовод“ Зајечар, на Нацрт Решења о давању сагласности на Измене Плана и Програма пословања Јавног комунално стамбеног предузећа „Зајечар“ Зајечар за 2021. годину, на Предлог Правилника о изменама Правилника о организацији и систематизацији радних места у Градској управи, Правобранилаштву града Зајечара, Буџетској инспекцији и Служби за интерну ревизију града Зајечара, као и на Предлог Решења о употреби средстава Сталне буџетске резерве.

Једногласно је усвојен и Предлог Решења о утврђивању цене услуге такси превоза на територији града Зајечара, Предлог Решења о расписивању јавног огласа за одређивање доктора медицине за стручно утврђивање времена и узрока смрти умрлих изван здравствене установе на територији града Зајечара и Предлог Закључка о давању сагласности градоначелнику града Зајечара да потпише изјаву о промени категорије чланства у NALED-u.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.