Вести

Уручена признања “Капетан Миша Анастасијевић”

Уручена признања “Капетан Миша Анастасијевић”

У сали Позоришта Тимочке крајине “Зоран Радмиловић” у Зајечару данас су додељена престижна признања за најуспешније привреднике, предузетнике и личности из јавног живота у зајечарском и борском округу, “Капетан Миша Анастасијевић”.

Председник Скупштине Града Зајечара, Саша Мирковић, проглашен је за личност године 2013.

Међу добитницима признања “Капетан Миша Анастасијевић”, које се од 2000. године додељује успешним привредницима и појединцима у оквиру акције “Пут ка врху” су, између осталих, и генерални директор РТБ -а, Благоје Спасковски и компанија РТБ Бор, председник Регионалне привредне коморе Зајечар, Дејан Тошић, председник Општине Књажевац, Милан Ђокић, ПД “ХЕ Ђердап”,д.о.о Кладово, Факултет за менаџмент у Зајечару.

Најбољим брендом у региону проглашена је Гитаријада Зајечар.

“И у време транзиције и свеприсутне кризе постоје појединци, предузећа и установе који иду укорак са Европом и светом, како би њихова достигнућа служила као пример и подстицај другима. Признање обавезује добитнике да се, осим остваривања профита, посвете и друштвеној одговорности, а остале подстиче на већи труд и бољи рад",

захвалио је, у име домаћина, градоначелник Зајечара, Велимир Огњеновић.

Сва 24 добитника конкурисаће и за републичко признање “Капетан Миша Анастасијевић” која ће бити додељена у мају, на Благовести, у сали Матице Српске у Новом Саду.

Организатор данашње доделе регионалног признања је Агенција “Медиа Инвент” из Новог Сада, у сарадњи са Градом Зајечаром и Регионалном привредном комором.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.