Вести

Сутра у Зајечару: Састанак Агенције за безбедност саобраћаја, подела дечјих седишта, за трактористе ротациона светла

Сутра у Зајечару: Састанак Агенције за безбедност саобраћаја, подела дечјих седишта, за трактористе ротациона светла

Сутра, 12. марта у 11h у великој сали Скупштине града Зајечара одржаће се састанак Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије и Савета за безбедност саобраћаја града Зајечара.

Тема састанка је унапређење система безбедности саобраћаја у граду Зајечару и сарадња Савета и Агенције за безбедност саобраћаја.

Састанку ће присуствовати градоначелник Зајечара, Бошко Ничић, директор Агенције за безедност саобраћаја Републике Србије, Душко Пешић, чланови Савета за безбедност саобраћаја Града Зајечара и представници Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије.

Директор Агенције за безбедност саобраћаја ће овом приликом уручити 30 дечјих аутоседишта градоначелнику Зајечара. Седишта су намењена за децу од 9 до 36 килограма, а градоначелник ће у наредном периоду извршити поделу родитељима деце у Зајечару.

Трибина за трактористе и подела ротационих светала (40), табли (40) за обележавање спорих возила и (40) прслука за трактористе биће организована у 12:45 h у Дому културе у Грљану, а од 13:45 h у Дому културе у Звездану.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.