Вести

ДА ЗАВРШИМО ВЕЛИКИ ПОСАО: Почела реконструкција улице Никола Пашић

ДА ЗАВРШИМО ВЕЛИКИ ПОСАО: Почела реконструкција улице Никола Пашић

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић са својим сарадницима обишао је данас инфраструктурне радове у улици Никола Пашић. Он је овом приликом рекао да је ово велики посао, значајан за све.

-Ово је улазак у град. Радиће се замена азбестних полиетиленским цевима, поплочавање тротоара бехатон плочама, потпуна реконструкција коливозне траке у ширини од 10 метара и постављање нове ЛЕД расвете и атмосферске канализације. Остало је неколико улица које нису уређене, ми смо разговарали са грађанима да они одраде свој део око потписивања уговора. Онда ћемо да кренемо да до краја, односно до надвожњака одрадимо све улице са леве и десне стране, улица Светозара Марковића, и да тај велики посао завршимо и да грађани имају пристојне улице са сређеном атмосферском канализацијом, рекао је приликом обиласка улице градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

Током реконструкције, која ће трајати око 45 дана, у појединим периодима, саобраћај у овом делу улице биће обустављен (станари ће на време бити обавештени).

Почела је реконструкција 970 метара улице Николе Пашића у вредности од око 70 милиона динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.