Вести

Донета Одлука о продужењу рока важења паркинг карте за особе са инвалидитетом

Донета Одлука о продужењу рока важења паркинг карте за особе са инвалидитетом

На основу Закључка Владе Републике Србије и члана 40. Статута ЈКП „Паркирање, пројектовање и надзор“ Зајечар донело је Одлуку о продужењу рока важења паркинг карте за особе са инвалидитетом.

Корисницима који поседују важећу паркинг карту за особе са инвалидитетом за 2020. годину, продужава се рок важења до 31.12.2021. године.

Закључком Владе Републике Србије прописано је да се препоручује јединицама локалне самоуправе да у оквиру свог делокруга, припреме измене и допуне аката којима је уређено право особа са инвалидитетом у вези издавања инвалидске паркинг карте и резервације паркинг места, а који су власници моторних возила и који имају пребивалиште на територији локалне самоуправе, у циљу да важећим инвалидским паркинг картама и резервисаним паркинг местима за 2020. годину продуже рок важења до 31. децембра 2021. године.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.