Вести

Градоначелник Бошко Ничић упутио АПЕЛ И МОЛБУ ГРАЂАНИМА ЗАЈЕЧАРА

Градоначелник Бошко Ничић упутио АПЕЛ И МОЛБУ ГРАЂАНИМА ЗАЈЕЧАРА

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић данас је примио вакцину против корона вируса. Он је овом приликом грађанима упутио апел и молбу.

-Данас сам, сматрајући да је то моја дужност, одговорност и обавеза, и према себи и према људима са којима живим и сарађујем, примио “Sinofarm” вакцину (BBIBP-CorV). До данас је, у току пет дана колико у нашем граду траје процес имунизације против вируса SARS- CoV-2, вакцине примило укупно 2615 грађана, што представља више од 6% становништва старијег од 18 година.

Од сутра се процес имунизације наставља на два вакциона пункта, од 08,00-18,00 сати, и то:

• Дом културе у насељу “Котлујевац” и

• просторије “Црвеног крста” у насељу “Краљевица”.

Грађани који се нису пријавили за вакцинисање, а то желе да ураде, могу наредних дана доћи БЕЗ ПРИЈАВЕ после 12,00 сати на наведене пунктове и примити вакцину.

ПОЗИВАМ ВАС, МОЛИМ И АПЕЛУЈЕМ да искористите пружену могућност да се заштитите и да омогућимо и себи и другима, у нашем граду, да наставимо нормалан живот и победимо ову пошаст која нам већ годину дана оптерећује животе.

Немојте слушати несувисле и неутемељене теорије, и теоретичаре, белосветских завера него покажите одговорност према свом здрављу, здрављу својих најближих и својих суграђана.

Хајде да заједно, сви ми и наш ГРАД, победимо ово зло !!!

Живи ми и здрави били !!!

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.