Вести

Нов улични мобилијар у делу улице Тимочке буне

Нов улични мобилијар у делу улице Тимочке буне

Данас је у делу улице Тимочке буне (од позоришта до ул. Николе Пашића и у делу ка улици Доситејевој), од стране радника ЈКП “Тимок одржавање, постављен нов улични мобилијар.

Укупно је урађено 35 нових клупа за седење, 19 самостојећих канти за отпадке, 1 комбинована канта за раздвајање рециклажног отпада (папир, стакло и други отпад) и 1 одлагалица за бицикле.

-У уверењу да ћемо, сви заједно, уживати у лепшем и уређенијем простору, и да ћемо умети да сачувамо новопостављену урбану уличну опрему, трудићемо се да у наредном периоду освежимо, сличним мобилијаром, и друге улице и паркове у граду. Стари мобилијар из ове улице, након репарације у ЈКП “Тимок одржавању” биће постављен у неком другом простору који досад није имао исти, рекао је градоначелник Бошко Ничић.

Вечерас је, након завршених свих радова, у пуном сјају, прорадила и комплетна расвета и фонтана на новоформираној парковској “оази” преко пута “Попове плаже”.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.