Вести

Градски Штаб за ванредне ситуације Зајечара донео ЗАКЉУЧАК О ОГРАНИЧЕЊУ ЈАВНОГ ПРЕВОЗА

Градски Штаб за ванредне ситуације Зајечара донео ЗАКЉУЧАК О ОГРАНИЧЕЊУ ЈАВНОГ ПРЕВОЗА

На данашњој седници градски Штаб за ванредне ситуације Зајечара донео је закључак о ограничењу јавног превоза који гласи:

На основу члана 41. Закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама („Сл. гласник РС“, бр. 84/18) и члана 6. Одлуке о образовању Штаба за ванредне ситуације града Зајечара („Сл. лист града Зајечара“, бр. 15/19 и 17/19), Штаб за ванредне ситуације града Зајечара je на седници одржаној 21.11.2020. године, донео

ЗАКЉУЧАК

о ограничавању броја путника у

превозним средствима јавног превозника на територији Града Зајечара

​I. Почев од 24.11.2020. године до 04.12.2020. године ОГРАНИЧАВА СЕ број путника у свим превозним средствима јавног превозника на територији Града Зајечара „Николић превоз“ доо Самариновац до половине капацитета превозног средства које се користи на утврђеној релацији/линији, уз примену свих прописаних превентивних мера заштите.

​II. За време важења овог Закључка не примењују се одредбе Наредбе Штаба за ванредне ситуације града Зајечара („Сл. лист града Зајечара“, бр. 63/20) која прописује другачији режим превоза од режима прописаног овим Закључком.

​III. Након истека периода из става I овог Закључка, наставља се пуна примена Наредбе Штаба за ванредне ситуације града Зајечара („Сл. лист града Зајечара“, бр. 63/20), уколико, у међувремену, због побољшања или погоршања епидемиолошке ситуације изазване вирусом COVID-19 не буду прописане нове мере.

Штаб за ванредне ситуације града Зајечара

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.