Вести

Штаб за ванредне ситуације града Зајечара донео ЗАКЉУЧАК о организацији рада предшколске установе

Штаб за ванредне ситуације града Зајечара донео ЗАКЉУЧАК о организацији рада предшколске установе "Ђулићи"

На данашњој седници градског Штаба за ванредне ситуације Зајечара донет је закључак о раду ПУ “Ђулићи” која гласи:

На основу члана 41. Закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама и члана 6. Одлуке о образовању Штаба за ванредне ситуације града Зајечара Штаб за ванредне ситуације града Зајечара je на седници одржаној 21.11.2020. године, донео

ЗАКЉУЧАК

о организацији рада предшколске установе „Ђулићи“

​I. Почев од 23.11.2020. године до 30.11.2020. године ОБУСТАВЉА СЕ пријем деце двеју јаслених група (10 и 30) у вртићу „Ђурђевак“ ПУ „Ђулићи“, чије је седиште у Зајечару, ул. Нас.Краљевица бб, по препоруци Завода за јавно здравље „Тимок“ Зајечар.

​ II. Почев од 25.11.2020. године до стварања повољније епидемиолошке ситуације у спречавању ширења заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2 у ПУ „Ђулићи“ у Зајечару врши се пријем деце чији су родитељи/законски заступници/старатељи радно ангажовани код послодавца. За пријем деце потребно је доставити следећу документацију:

​-потврда послодавца којом се доказује да родитељ/законски заступник/старатељ има обавезу радног ангажовања код послодавца;

​-потврда педијатра не старија од седам дана да је дете здраво и уредно вакцинисано (након одсуства детета због болести, као и након било ког одсуства детета дужег од седам дана).

Штаб за ванредне ситуације града Зајечара

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.