Вести

Зајечар: Одржана 147. седница Градског већа

Зајечар: Одржана 147. седница Градског већа

Данас је у сали Скупштине града Зајечара одржана 147. седница Градског већа.

Усвојен је Нацрт Одлуке o усвајању Плана детаљне регулације бањско -туристичког комплекса „Николичево“, Нацрт Одлуке о утврђивању коефицијената за непокретности по зонама и просечних цена одговарајућих непокретности на основу којих је за 2020. год. утврђена основица пореза на имовину обвезника који не воде пословне књиге у најопремљенијој зони, као и Нацрт Одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра непокретности по зонама за утврђивање пореза на имовину за 2021. год.

Већници су дали зелено светло и на Нацрт Одлуке о измени Одлуке о образовању Савета за здравље града Зајечара, на Нацрт Одлуке о изменама Одлуке о Градској управи града Зајечара, као и на Нацрт Одлуке о приступању града Зајечара у чланство Удружења „Покрет за децу три плус“ из Чачка“.

На седници већа усвојено је и Решење о давању сагласности на прву измену и допуну Финансијског плана за 2020. годину Центра за социјални рад „Зајечар“ у Зајечару и Решење о именовању директора Центра за социјални рад „Зајечар“ у Зајечару.

Градски већници су усвојили и Решење о разрешењу и именовању члана Школског одбора Школе за основно и средње образовање „Јелена Мајсторовић“ у Зајечару, Нацрт Решења о разрешењу и именовању члана Школског одбора Oсновне школе“Љубица Радосављевић Нада“ у Зајечару, Нацрт Решења о разрешењу и именовању члана Школског одбора Oсновне школе“Јован Јовановић Змај“ у Салашу, Нацрт Програма за спровођење мера за подстицање рађања деце на територији града Зајечара за 2021. годину и Извештај о извршењу буџета за период 01.01.2020. до 30.09.2020. године

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 16
  дец
  Зајечар: Одржана 150. седница Градског већа

  Данас је у сали Скупштине града Зајечара одржана 150. седница Градског већа. Већници су усвојили Нацрт Решења о давању сагласности на Извештај о процени вредности имовине, обавеза и капитала Јавног комунал

  Више
 • 11
  дец
  Одржана 149. седница Градског већа у Зајечару

  На седници градског већа је усвојен и Предлог Закључка о давању у закуп пословних просторија града Зајечара ( у Зајечару, у улици Дубровачкој бб), Предлог Закључка о давању у закуп пословних просторија града Зајечара ( у селу Мали Извор у склопу Дома културе ), као и Предлог

  Више
 • 29
  сеп
  Одржана 142.седница Градског већа града Зајечара

  Данас је у великој сали Скупштине града одржана 142. седница Градског већа града Зајечара. Усвојен је и Нацрт Одлуке о постављању споменика Генералу Гамбети и Генералу Цоловићу.

  Више
 • 16
  сеп
  Зајечар: Одржана 141.седница Градског већа

  Разматран је и усвојен Записник са 138. седнице Градског већа града Зајечара као и Нацрт Одлуке о комуналном реду на територији града Зајечара.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.