Вести

“Дечак на лептиру” и метална скулптура “Застава

“Дечак на лептиру” и метална скулптура “Застава" красиће острвце

Данас су, на острвцету преко пута дрвеног пешачког моста код Попове плаже, након припремних радова на изради бехатон стаза, аутобуског стајалишта, електричних и водоводних инсталација, постављене и прва топијарна (од биљака и цвећа) скулптура “Дечак на лептиру” и метална скулптура “Застава”.

Предстоји израда камене чесме, парковске фонтане, постављање мермерних клупа са корпама за отпад, садња дрвећа и живице поред улица и инсталација видео надзора који ће покрити читаво “острво” али и околне улице.

-Молимо суграђане да заједно, пошто је ово нешто што радимо за све нас и наш град, сачувамо урађено и евентуалним хулиганима не дозволимо да урађено уништавају. За лепши Зајечар и нашу децу, апелује градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.