Вести

Mанифестацијa

Mанифестацијa "Дај педалу раку" у Зајечару

Mанифестацијa "Дај педалу раку", коју већ шест година Женски центар Милица реализује под институционалним покровитељством Министарства здравља Републике Србије, Министарства омладине и спорта, Института за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут“, Института за онкологију и радиологију Србије, одржаће се сутра, 03.10.2020.године у Зајечару, испред Градске управе.

Симболично, у 12 сати подићи ће се застава манифестације.

Ове године, у време проглашења пандемије ковид 19 је више него икад потребно дати подршку свима који се са овом болешћу боре, и женама али и здравственим професионалцима који се труде у изузетно тешким условима да победи живот.

Зато "Дај педалу раку 2020" има за циљ да буз поштовање препорука Владе Србије и Министарства здравља пружи подршку женама које се у овако тешким тренуцима изазваним ковид 19 пандемијом боре са раком дојке, али и лекарима без којих би ова борба била немогућа.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.