Вести

Европска недеља спорта стартовала у Зајечару!

Европска недеља спорта стартовала у Зајечару!

Европска недеља спорта стартовала је данас и у Зајечару.

Наиме, уместо једнодневне централне манифестације, почев од данас, 23. септембра па све до 30. септембра, свакодневно ће се организовати спортске активности у извођењу спортских клубова и удружења са територије града Зајечара, у организацији Градске управе и Спортског савеза Зајечара.

Овај догађај је покренут од стране Европске комисије. Циљ је развој спорта и физичке активности.

Циљ Европске недеље спорта је усмерен на подстицање грађана да се баве физичком активношћу, без обзира на године или физичку спремност, као и едукација грађана о здравом начину живота.

Подсетимо, Зајечар је минуле јесени постао победник „Спортског изазова“ у дуелу против Пирота, у оквиру манифестације “Спортски изазов”, одржане на градском тргу у Зајечару 25. септембра.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.