Вести

Инфраструктурни радови у Зајечару

Инфраструктурни радови у Зајечару

Радови на, потпуној, реконструкцији Чупићеве улице, од јуче ујутру, теку у две смене.

Захваљујући неуморном раду радника “STRABAG”-а и ЈКП “Тимок одржавање” посао ће бити окончан најкасније 29.09. у поноћ а град Зајечар је (уз помоћ фирми “LIDL” и “Capitol park”) за ову реконструкцију обезбедио око 27.000.000- динара.

Улица ће у дужини од скоро 500 метара добити нови коловоз, нови тротоар и јавну расвету (са десне стране из правца центра града), одвод атмосферских вода (након потпуно реконструисане водоводне и канализационе мреже од стране ЈКП “Водовод”), ново аутобуско стајалиште код “ЛИДЛ”-а ...

У исто време, поред припреме за отварање “ЛИДЛ”-овог објекта, теку и радови на завршетку објеката (четири нова бренда) друге фазе “Capitol parka” и тротоара са потпорним зидом иза ових објеката.

У току су завршни радови на уређењу, изради и набавци пратећих садржаја и зеленила, за “острвце” преко пута дрвеног пешачког моста на “Поповој плажи”.

Завршени су и радови на изради колектора отпадних вода “Пиваре “ код “Копаоничког моста” а ради се и на договору (са компанијом “Haineken”-Србија) око реконструкције Београдске улуце (у потезу пивара).

У наредних месец дана, у дужини од 550 метара, радиће се и тротоар са расветом, на потезу “Изворска раскрсница” - ул. Саве Ковачевића а ових дана стижу играчке за мини дечије игралиште у овом делу града (угао ул. Милоша Обилића и ул. Боре Станковића).

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.