Вести

ГРАДСКА УПРАВА ЗАЈЕЧАР:О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

ГРАДСКА УПРАВА ЗАЈЕЧАР:О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Уз велико извињење грађанима Зајечара због проблема који ће настати у саобраћајној комуникацији, услед реконструкције Чупићеве улице и санације улегнућа моста на Црном Тимоку (код “Силоса”), обавештавамо их о следећем:

• мост на Црном Тимоку (ул. Добривоја Радосављевића-Бобија) биће затворен сутра, петак, 18.09.2020.год. , у периоду од 07,00 сати до 14,00 сати.

Саобраћај ће бити организован алтернативним правцима а саобраћајна милиција и комунална полиција ће исти регулисати;

• улица Чупићева биће ПОТПУНО затворена за саобраћај сутра, петак, 18.09.2020.гид., од 06,00 до уторка 29.09.2020.године. у поноћ.

Сви станари и власници локала у овој улици упозорени су и обавештени од стране комуналне милиције да, уколико користе иста, своја возила уклоне и извезу из дворишта пошто иста, након затварања, неће моћи до 30.09.2020.год. да користе у овој улици.

Посебно се УПОЗОРАВАЈУ они који су улице 9. Бригаде (тзв. Тимочки кеј), Краљевића Марка и Железничку, до сада користили за заустављање и паркирање (на коловозу и тротоару) то у овом периоду не чине, пошто су исте главни алтернативни правци, због налога издатог исти , без опомињања, буду кажњавани услед угрожавања безбедности саобраћаја.

Надамо се да ће грађани разумети потребу да коначно једну, важну, саобраћајницу уредимо као и решимо проблем настао помало “чудном” изградњом “котлујевачког” моста.

Унапред се захваљујемо на стрпљењу и разумевању !

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.