Вести

Реконструкција Чупићеве улице у Зајечару

Реконструкција Чупићеве улице у Зајечару

У периоду од петка, 18.09. у 06,00 h, па до уторка, 29.09. до 23,00 h, извршиће се потпуна реконструкција коловоза, тротоара, нове јавне расвете, аутобуског стајалишта и дела атмосферске канализације у Чупићевој улици у Зајечару.

Пошто ће се радови одвијати, ради бржег завршетка и отварања “ЛИДЛ”-овог тржног центра, у две смене, улица ће у овом периоду, читавом дужином, бити НЕПРОХОДНА за било какву врсту саобраћаја сем механизације предузећа која обављају радове.

Станари кућа у овој улици неће моћи, уколико не дислоцирају своја возила ван затворене зоне, да користе улицу за превоз, јавни саобраћај ће бити преусмерен на алтернативне правце, а власницима локала се препоручује да за снабдевање и испоруку робе изнађу алтернативне правце.

Град Зајечар ће, као инвеститор, од извођача радова захтевати стриктно поштовање рока завршетка радова како би се саобраћај што пре успоставио и вратио у нормалу.

Током ових радова “Capitol park” у Зајечару обавиће радове на изградњи тротоара са леве стране улице Ђуре Салаја у потезу изградње II. фазе својих објеката !

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.