Вести

САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА КОМПАНИЈЕ ''ЛИДЛ''

САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА КОМПАНИЈЕ ''ЛИДЛ''

У свечаном салону Градске управе Зајечар одржан је састанак са представницима компаније "Лидл" задужених за експанзију, инвестиције и набавке, на тему отварања њиховог објекта у Зајечару и уређења Чупићеве улице и аутобуског стајалишта у оквиру комплекса “Capitol park/Lidl”.

Састанку су присуствовали представници компаније "Лидл" као и градоначелник Зајечара Бошко Ничић са сарадницима.

Реконструкција дела Чупићеве улице, уз суфинансирање компаније “Лидл”, а у потезу од ресторана “Два брата” до Устаничке улице, са комплетном заменом атмосферске канализације, расветом, аутобуским стајалиштем и тротоарима, обавиће се у периоду 01.09 до 20.09.2020. године док ће свечано отварање објекта бити последње недеље септембра или прве недеље октобра месеца ове године.


У радни однос у будућем објекту компаније "Лидл", чија је површина 2.700 м2, већ је примљено 30 радника.


Почетком наредне недеље започеће изградња друге фазе “Capitol parka” у Зајечару са четири нова малопродајна објекта укупне површине око 1.400 м2.


Остатак улице Чупићеве, са кружним током код скретања ка прузи, те реконструкција Устаничке улице и пробијање Немањине улице, обавиће се почетком наредне године након решавања имовинских односа и израде пројеката, а после продаје имовине “Зајечарпромет”-а у Чупићевој улици

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.