Вести

Зајечар: Утврђено присуство вируса covid-19 код четири (4) особе

Зајечар: Утврђено присуство вируса covid-19 код четири (4) особе

Данас је на основу резултата узорака послатих лабораторији “Ватрено око”, а на основу извештаја ЗЗЈЗ “Тимок”, утврђено присуство вируса covid-19 код четири (4) особе са територије града Зајечара.

Covid-19 позитивне особе су једна (1 ) женског пола (старости 70 година) и три (3) мушког пола (старости од 36 до 80 година).

У Здравственом центру Зајечар хоспитализовано је укупно 28 пацијената (24 на инфективном и 4 на грудном одељењу) од којих је код 12 потврђено присуство вируса covid-19 док се за остале очекују резултати тестирања.

-У име ШВС града Зајечара МОЛИМ све грађане да, поштовањем прописаних мера, помогну да ЗАЈЕДНИЧКИ сачувамо све нас, наш град и здравствени систем, поручио је Бошко Ничић градоначелник Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.